Belgisk vaffel m/sjokolade

Belgisk vaffel bakt etter tradisjonell belgisk oppskrift, med sjokoladeovertrekk. 28 stk pr kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 105092
EPD-nummer: 5115423
GTIN: 07037422050927

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: BAKEVERKET

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

98 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel,sukker, margarin (vegetabilsk olje og fett (palme og raps i varierende mengder),vann, emulgator (E322 (soya)), E471,salt, surhetsregulerende middel (E330), naturlig aroma, fargestoff (E160a), kakaoglasur13% (sukker, vegetabilsk fett (kokos, palme), fettredusert kakaopulver,stabilisator(E492), emulgator (E322 (soya)),naturlig vaniljearoma), egg, gjær,invertsukker, sorbitol, soyamel,salt, emulgator (E322 (soya)),aroma. 

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 903 kJ/ 455 kcal
Fett 23,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,40 g
Karbohydrat 54,00 g
hvorav
- Sukkerarter 29,60 g
Protein 6,00 g
Salt 0,83 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe
Varenummer 105092
EPD-nummer 5115423
GTIN 07037422050927
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager

Tilberedning

Spiseklar Holdbar 48 timer i romtemperatur etter opptining