Assorterte bagels 45 stykk

Amerikansk spesialitet, Bagels er spesiell fordi den blir kokt i vann før den blir stekt. Dens unike konsistens gjør den til en smaksopplevelse. Leveres lettstekt og trenger bare ca. 4-5 minutter i ovnen eller et minutt i toaster.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 81704
EPD-nummer:
GTIN: 17048750817042

INFORMASJONSEIER: Pals AS

PRODUSENT: Baker Hansen

VAREMERKE: Baker Hansen

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

4 produkter i databasen

Ingredienser

Plain: hvetemel vann, gjær, sukker, maltmel av hvete og bygg, salt, emulgator (E 472e), enzym. 

Sesam: hvetemel, vann, gjær, sukker, maltmel av hvete og bygg, salt, emulgator (E 472e), melbehandlingsmiddel (askorbinsyre, E 920), enzym, sesamfrø


4-korn: hvetemel, vann, gjær, sukker, maltmel av hvete og bygg, salt, emulgator (E 472e), enzym, linfrø, sesamfrø, solsikkekjerner, havregryn, maltet hvete

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 050 kJ/ 250 kcal
Fett 1,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 48,00 g
hvorav
- Sukkerarter 4,50 g
Protein 9,50 g
Salt 0,57 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 81704
EPD-nummer
GTIN 17048750817042
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 0 grader (C)
Holdbarhet, total 0 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager