Diplom-Is Jordbær & Pepper 2,4L

2,4L

Fløteiskrem med sort pepper og jordbærsaus

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 11825
EPD-nummer: 4953196
GTIN: 07037210118259

PRODUSENT: Diplom-is AS

VAREMERKE: DIPLOM-IS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelk, kremfløte (23 %), sukker, jordbær (4,5 %), druesukker, skummetmelkpulver, mysepulver, glukosesirup, vann, vegetabilsk emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (guarkjernemel, natriumkarboksymetylcellulose, pektin, karragenan), aroma, vaniljefrø, surhetsregulerende middel (sitronsyre), sort pepperekstrakt.

Allergener

Allergen
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter, Pistasjnøtter, Pekannøtter, Paranøtter, Mandel, Makadamianøtter, Hasselnøtter, Cashewnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 838 kJ/ 200 kcal
Fett 9,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,10 g
Karbohydrat 25,00 g
hvorav
- Sukkerarter 24,00 g
Protein 3,20 g
Salt 0,14 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 11825
EPD-nummer 4953196
GTIN 07037210118259
GTIN2 07037211118258
GTIN3 07037212118257

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 65 dager
Lagringsgrad