Dream Frozen yoghurt sjokolade 2L

2 L

Frozen yoghurt-miks med sjokoladesmak

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 11668
EPD-nummer: 4555454
GTIN: 07037210116682

PRODUSENT: Diplom-is AS

VAREMERKE: DIPLOM-IS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

258 produkter i databasen

Ingredienser

Skummetmelk, yoghurt (20 %) ( helmelk, skummetmelkpulver, yoghurtkultur ), sukker, fiber (polydekstrose), glukosesirup, skummetmelkpulver, kremfløte, fettredusert kakao, vegetabilsk emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (guarkjernemel, natriumkarboksymetylcellulose, karragenan), aroma.

Allergener

Allergen
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter, Pistasjnøtter, Pekannøtter, Paranøtter, Mandel, Makadamianøtter, Hasselnøtter, Cashewnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 543 kJ/ 129 kcal
Fett 1,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,40 g
Karbohydrat 21,00 g
hvorav
- Sukkerarter 18,00 g
Protein 4,30 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 11668
EPD-nummer 4555454
GTIN 07037210116682
GTIN2 07037211116681
GTIN3 07037213116689

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 65 dager
Lagringsgrad