Nøkkelhullsmerking Nyt Norge Spesialitet

Duga byggkorn byggflak (500 g)

500

Duga byggkorn - en naturlig del av et sunt og fiberrikt kosthold. Duga har en mild og rund smak og er allsidig i bruk. Duga FLAK byggkorn egner seg godt som et fiberrikt alternativ til vanlig havregryn. HELSEEFFEKT: Inneholder 7 g betaglukan* pr 100 g. *Betaglukan fra bygg har vist seg å senke kolesterolet og regulere blodsukker. En porsjon (50 g) Duga byggkorn inneholder hele 3,5 g betaglukan. En gunstig helseeffekt kan oppnås ved et anbefalt inntak på 3 g.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 50013
EPD-nummer: 4865697
GTIN: 07072379500132

INFORMASJONSEIER: Duga AS

PRODUSENT: Duga AS

VAREMERKE: Duga byggkorn

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

5 produkter i databasen

Ingredienser

Polert og valset norsk bygg.

Allergener

Allergen
Gluten
Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 387 kJ/ 332 kcal
Fett 2,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 59,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,90 g
Kostfiber 15,00 g
Protein 11,00 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Matkorn
Varenummer 50013
EPD-nummer 4865697
GTIN 07072379500132
GTIN2 07072379500231
GTIN3 07072379500330

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. 24 grader (C)
Holdbarhet, total 640 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager