PYTT I PANNE ORIGINAL

540 GRM

PYTT I PANNE er en tradisjonsrik rett. Man brukte det man hadde tilgjengelig av kjøtt og poteter, skåret opp i fine biter. Poteter var alltid basis og resultatet ble alltid tomme tallerkener! (540G)

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 26853
EPD-nummer: 2916500
GTIN: 07310500115566

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

281 produkter i databasen

Ingredienser

Friterte potetterninger 61 % (potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker), løk 20 %, karbonadekjøtt 15 %, (storfekjøtt, skummet melk, potet, rapsolje, løk, potetmel, salt og krydder), sukker, salt, oksebuljong (oksebuljong, salt, sukker, løk, løpstikke, rapsolje) og krydder.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 570 kJ/ 140 kcal
Fett 5,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 17,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,00 g
Kostfiber 2,50 g
Protein 5,00 g
Salt 1,00 g
Natrium 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 26853
EPD-nummer 2916500
GTIN 07310500115566
GTIN2 7310500115573
GTIN3 7310500115580

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager

Tilberedning

Tilberedes i mikrobølgeovn 1. Legg den dypfryste pytten på en tallerken eller i en skål med lokk. 2. Varm på full effekt i 6-7 minutter. Rør om etter halve tiden.
Pannestekes Retten blir best når den tilberedes i stekepanne. I STEKEPANNE 1. Fres litt olje eller margarin i en stekepanne. 2. Tilsett pytten og stek på middels varme i 5-7 minutter. Rør om av og til