MSC-merket fisk

TORSK NATURELL

400 GRM

Naturell torskefileter fra MSC-merket fisk. Torsk har hvitt, magert kjøtt, og har lite kcal men mye Omega-3 og vitamin D. Torskefiletene egner seg godt til å stekes – med eller uten panering. De kan også kokes, eller hvorfor ikke dele opp i biter og server med pasta? (400G, BLOKK)

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 7303
EPD-nummer: 503995
GTIN: 07042110073034

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

271 produkter i databasen

Ingredienser

Fisk - Renskårne fileter av torsk (Gadus morhua)

Allergener

Allergen
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 315 kJ/ 75 kcal
Fett 0,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 17,00 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Kina
Opphavsland
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 7303
EPD-nummer 503995
GTIN 07042110073034
GTIN2 7042111073033
GTIN3 7310500114163

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Stekes Smelt smør eller margarin og stek på svak varme i 6–8 minutter for fileter, og 12–14 minutter for biter.
Kokes Legg torskefiletene i mye kokt, saltet vann, slik at det dekker over fisken. La fisken ligge i vannet til den er hvit; ca. 5–7 minutter for opptinte fileter, eller 9–10 minutter for halvtinte biter.