Fjordland Peppersaus 250 g

250,00 GRM

Fjordlands Peppersaus er fyldig med god smak av pepper, med hele pepperkorn og biter av paprika. Passer utmerket til kylling og alle retter av okse- eller svinekjøtt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 8649
EPD-nummer: 4178331
GTIN: 07033330086492

PRODUSENT: Fjordland

VAREMERKE: Fjordland

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

121 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, 19% fløte, helmelk, 8% paprika, rapsolje, gulrot, purreløk, aroma, salt, modifisert maisstivelse, emulgator (mono- og diacetyl vinsyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer, eddiksyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), konsistensmiddel (xantangummi), krydder, bestrålt pepper, fargestoff (karamell), antioksidant (tokoferolrik ekstrakt).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 527 kJ/ 127 kcal
Fett 11,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,50 g
Karbohydrat 5,30 g
hvorav
- Sukkerarter 2,80 g
Protein 1,30 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferske kombinasjonsmåltider
Varenummer 8649
EPD-nummer 4178331
GTIN 07033330086492
GTIN2 07033330864915
GTIN3 07033331864914

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 49 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 20 dager