KJØTTPØLSE RØKT ca 140G

5000 GRM

Smaksrik kjøttpølse laget av norske råvarer. Allsidig produkt som kan brukes til blant annet koking, steking, tapas, supper, gryter og gratenge, eller alene med rotmos og poteter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1333
EPD-nummer: 4680880
GTIN: 17058040133301

PRODUSENT: GRILSTAD AS

VAREMERKE: GRILSTAD

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

274 produkter i databasen

Ingredienser

Svin- og storfekjøtt (55%), vann, hodekjøtt av svin, tapiokastivelse, svineprotein, salt, konserveringsmiddel (Natriumnitritt E250, Kaliumlaktat E326, Kaliumacetat E261), antioksidant (Natriumaskorbat E301), druesukker, krydder, løk, fargestoff (Karmin E120). Røkt med bøkeflis.

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 932 kJ/ 225 kcal
Fett 17,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,30 g
- Enumettede fettsyrer 7,30 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 2,10 g
Karbohydrat 5,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,30 g
Protein 11,10 g
Salt 1,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1333
EPD-nummer 4680880
GTIN 17058040133301
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad