Salt karamell Kuleis

4,6 l

Fløteis

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 534
EPD-nummer: 4707402
GTIN: 07041015340005

PRODUSENT: Hennig-Olsen IS AS

VAREMERKE: Hennig-Olsen Is

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

166 produkter i databasen

Ingredienser



Skummetmelk, kremfløte
(25%), sukker, skummetmelkpulver, invertsukker, glukose, sukret
kondensert melk, glukosesirup, vann, kakaosmør, helmelkpulver, hvetemel,
fargestoff (E150b, E160b, E150d, E160a), eggeplomme, stabilisator (E460,
E466, E407, E440), emulgator (E471, soyalecitin), mysepulver, smør,
salt, aromaer, glukose-fruktose sirup, sukret kondensert skummetmelk,
kakaomasse, Guérande salt, hevemiddel (E500), geleringsmiddel (E414),
modifisert stivelse, kokosolje, havremel.



Kan inneholde spor av nøtter og peanøtter.



Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Pistasjnøtter) og Peanøtter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 033 kJ/ 247 kcal
Fett 12,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 7,90 g
Karbohydrat 29,20 g
hvorav
- Sukkerarter 28,00 g
Protein 4,30 g
Salt 0,55 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 534
EPD-nummer 4707402
GTIN 07041015340005
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -35 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager