Nøkkelhullsmerking Produktet er glutenfritt

Skreifilet m/skinn 5 kg

0,624 kg

Minifiskekaker fra Lofoten inneholder 60 % hyse. Fiskekaken har en finmalt konsistens og en mild, god og nøytral smak. Vekten per fiskekake er ca. 20 gram. Fiskekakene er stekt i rapsolje, hurtig avkjølt og pakket i beskyttende atmosfære. Produktet er produsert i Lofoten og er framstilt av hyse fra det Nordøstlige Atlanterhavet. Det er ca 75 stk pr pose.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 838729
EPD-nummer:
GTIN: 07023028387291

INFORMASJONSEIER: BAMA GRUPPEN AS

PRODUSENT: Køltzow

VAREMERKE: Køltzow

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 228 80 500

www.koltzow.no/

525 produkter i databasen

Ingredienser

Hysefilet* (Melanogrammus aeglefinus) 60 %, helmelk, potetmel, vann, løk, smør (melk), salt, muskatblomme, hvit pepper. Stekt i rapsolje.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 383 kJ/ 92 kcal
Fett 2,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,60 g
Karbohydrat 5,80 g
hvorav
- Sukkerarter 1,10 g
Protein 10,90 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Fisk
Varenummer 838729
EPD-nummer
GTIN 07023028387291
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 44 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt