Brødskala Halvgrovt

Mørkt Steinovnsbaktbrød kart. à 14

Brød med en balansert og god smak av salt, søtt, surt og bittert. Passer til de fleste typer pålegg, supper og salater. Ekstra godt til reker og andre skalldyr. vekt pr. brød 520 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1880
EPD-nummer: 1697945
GTIN: 07037060652088

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Kristiania Gourmet

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

253 produkter i databasen

Ingredienser


HVETEMEL, vann, sammalt mel av HVETE og RUG (15%), surdeig av HVETE, frøblanding (6% (linfrø, HAVREGRYN, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner, SESAMFRØ)), gjær, salt, HVETEGLUTEN,MALTMEL, enzymer. Dekorert med frøblanding av: Solsikke, gresskar, HAVREGRYN,SESAMFRØ

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete, Rug
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 050 kJ/ 250 kcal
Fett 3,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 44,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Kostfiber 4,60 g
Protein 9,00 g
Salt 1,34 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 1880
EPD-nummer 1697945
GTIN 07037060652088
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. 0 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager

Tilberedning

Stekes Tines under plast i romtemperatur i 2 - 3 timer. Stekes så i forvarmet ovn på 200 - 220° i ca. 10 minutter. Steketider er kun veiledende og avhenger av ovn og ønsket bruning.