Pistasj-iskrem 4,5 liter

4,5 Liter

Kulinaris, den lille iskremfabrikken på Kolbotn, har som mål å lage verdens beste pistasjiskrem med sjokolade. Iskremen er laget på ekte pistasjnøtter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1003
EPD-nummer: 4342366
GTIN: 07090008301455

PRODUSENT: Kulinaris AS

VAREMERKE: Kulinaris

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

28 produkter i databasen

Ingredienser

Melkeis. Ingredienser: Helmelk, sukker, fløte, 6% sjokoladebiter (kokosolje, sukker, kakaomasse, kakao, melk, emulgator (soyalecitin), vanilje), dekstrose, 3% sicilianske pistasjnøtter, skummetmelkpulver, glukosesirup, mandel, peanøttolje, naturlig aroma, soyalecitin, vegetabilsk olje (solsikkeolje, palmeolje), vegetabilsk fett (palme), fargestoff (karamell), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Red circle
Ja
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Mandel, Pistasjnøtter
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter) og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 880 kJ/ 210 kcal
Fett 10,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,00 g
Karbohydrat 26,00 g
hvorav
- Sukkerarter 22,00 g
Protein 4,00 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter
Varenummer 1003
EPD-nummer 4342366
GTIN 07090008301455
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 243 dager