STEINBIT SERVERINGST 125G

5000 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 1473453
GTIN: 07036261015661

INFORMASJONSEIER: Unil AS

PRODUSENT: Norsk Polar AS

VAREMERKE: NORSK POLAR

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

80 produkter i databasen

Ingredienser

Steinbit (Anarhichas minor) (97 %) og vann. Enkelte ben kan forekomme. Fangstområdet for steinbit: Nordøstlige Atlanterhav, FAO 27.

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 409 kJ/ 97 kcal
Fett 2,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
- Enumettede fettsyrer 0,90 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 18,60 g
Salt 0,20 g
Vitamin A 27,00 µg (3% *)
Vitamin D 1,80 µg (36% *)
Tiamin 0,10 mg (9% *)
Riboflavin 0,10 mg (7% *)
Niacin 2,20 mg (14% *)
Folacin 5,00 µg (2% *)
Vitamin B12 2,00 µg (80% *)
Kalium 363,00 mg
Kalsium 13,00 mg (2% *)
Jern 0,20 mg (1% *)
Magnesium 20,00 mg (5% *)
Sink 0,90 mg (9% *)
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Kina
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 1473453
GTIN 07036261015661
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -23 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 547 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad