KULLGRILLET PAPRIKA R/G 1KG

1000 GRM

Grillet på riller over åpen flamme i firkantete avlange biter og marinert i solsikkeolje, litt urter og hvitløk. Søtlig med god tyggemotstand uten smak av eddik eller saltlake. Passer til tapas, i salatbaren eller som topping på salater, sandwich, til grillet kjøtt og fisk. Eller på italiensk tynn pizza sammen med litt Parmaskinke toppet med ristet hvitløk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 121219
EPD-nummer: 4021242
GTIN: 05707381010851

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: PARADISO

VAREMERKE: PARADISO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

98 produkter i databasen

Ingredienser

Rød og gul paprika (80%), solsikkeolje, salt, sukker, hvitløk, løk, persille, antioksidant: askorbinsyre, surhetsregulerende middel: sitronsyre.

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 162 kJ/ 39 kcal
Fett 0,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 6,30 g
hvorav
- Sukkerarter 6,30 g
Kostfiber 3,00 g
Protein 0,50 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe
Varenummer 121219
EPD-nummer 4021242
GTIN 05707381010851
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 40 grader (C)
Holdbarhet, total 1095 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad