Ø-merket

Økologisk Syrnet Mjølk med kjernemjølk

1 liter

Mild, syrnet mjølk med Rørosmeieriets unike tettekultur og tilsatt kjernemjølk fra Røros Smør. Mjølka er lavpasteurisert og ikke-homogenisert. God å drikke og perfekt til matlaging som bakst, vafler, sveler og andre rører. Fordi dette er et naturprodukt, vil smak og konsistens variere med syrningsprosessen. Husk å riste kartongen før du nyter innholdet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2190
EPD-nummer: 4240511
GTIN: 07090006470245

PRODUSENT: Rørosmeieriet AS

VAREMERKE: Rørosmeieriet

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

36 produkter i databasen

Ingredienser

Økologisk
lettmjølk, ø
kologisk
kjernemjølk fra Røros Smør 20% og Rørosmeieriets
tettekultur




Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 164 kJ/ 39 kcal
Fett 1,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 4,20 g
hvorav
- Sukkerarter 4,20 g
Protein 2,90 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Melk og smørprodukter
Varenummer 2190
EPD-nummer 4240511
GTIN 07090006470245
GTIN2 07090006471372
GTIN3 07090006472416

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 35 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 19 dager