Bildebeskrivelse

Carbonara

400 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 3061116
GTIN: 07035620014161

PRODUSENT: Unil AS

VAREMERKE: FERSK & FERDIG

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

70 produkter i databasen

Ingredienser

spaghetti (33 %) (durumhvete, vann), vann, fløte (melk) (inkl. emulgator E472e, stabilisator (E412, E415)), bacon (10%) (renskåret sideflesk, salt, konserveringsmiddel E250, kaliumlaktat, stabilisator E450, dekstrose, antioksidant E301), eggeplomme (salt, sitronsyre) ost (melk), modifisert maisstivelse E1422, krydder (salt, sukker, dekstrose, buljong, pepper, sellerifrø, løk, muskat), baconaroma (salt, maltodekstrin, krydder, antioksidant E304, aroma), tørket oregano, basilikum (bestrålt) og pepper. Kan inneholde spor av skalldyr, fisk, soya, sennep og erter. Pakket i beskyttende atmosfære.

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Fisk, Sennep, Skalldyr og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 647 kJ/ 155 kcal
Fett 9,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,10 g
- Enumettede fettsyrer 2,80 g
Karbohydrat 13,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
- Stivelse 12,90 g
Kostfiber 0,70 g
Protein 4,50 g
Salt 0,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 3061116
GTIN 07035620014161
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -1 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 28 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 20 dager