Bildebeskrivelse
Nøkkelhullsmerking

Leverpostei

185 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 3090248
GTIN: 07035620015878

PRODUSENT: Unil AS

VAREMERKE: JIPPI

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

21 produkter i databasen

Ingredienser

Norsk svinelever 35 %, vann, norsk svineflesk/-svor/-ister/-kjøtt, ansjos [brisling (fisk), vann, sukker, salt, krydder, eddik, konserveringsmiddel E211], tapiokastivelse, salt, melkeprotein, laktose (melkesukker), druesukker, fortykningsmiddel E407a, surhetsregulerende middel E508, aroma, maltodekstrin, kokosnøttolje, antiklumpemiddel (E535, E551), sukker, løkpulver, kjøttsmakaroma, potetstivelse, krydderekstrakt, hvit pepper, ingefær, muskatnøtt, allehånde, kardemomme og konserveringsmiddel E250

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 637 kJ/ 153 kcal
Fett 9,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,90 g
- Flerumettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 7,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,70 g
Kostfiber 0,10 g
Protein 10,40 g
Salt 1,10 g
Jern 6,90 mg (49% *)
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 3090248
GTIN 07035620015878
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -1 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 70 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager