Hopp til hovedinnhold

Få kontroll over maten du serverer

Kunnskap om hva maten inneholder, er viktig for alle som vil spise og drikke godt og ikke minst trygt. For mennesker med matallergier er det dessuten helt avgjørende at de får vite hva de får servert.

Av: Sofie Vatle 20.05.2021 07:54

timthumb

Matinfo.no gir deg sikkerhet

På matinfo.no kan du søke opp alt fra hvilke allergener som er i et produkt, til ingredienser, næringsinnhold, opprinnelsesland og alkoholprosent (for drikke). Informasjonen kommer direkte fra produsenter og leverandører, og oppdateres kontinuerlig. Dette gjør matinfo.no til Norges mest utfyllende og tilgjengelige faktaside om næringsinnhold og allergener. I tillegg finner du en egen blogg om mat og matallergier.

Matinfo.no er nettstedet restauranter, hotell- og kantinekjeder bruker for å kunne gi deg som gjest den informasjonen du behøver. Vi er ikke tilknyttet noen leverandør eller produsent – derfor serverer vi bare rene fakta helt gratis. Besøk matinfo.no jevnlig – så vet du hva det er i maten!

Hvordan sikrer du at matrettene i din meny er riktig merket?

Produkter endres stadig, som igjen kan gjøre at en eller flere av dine retter må merkes på ny. Vi gjør det enkelt å dele informasjon om mat- og drikkeprodukter. Med Matinfo API har du kontroll når et produkt i dine retter endrer innhold.  Da kan både du og dine gjester være sikre på at maten er trygg å spise.

Definisjon på API

Et API er et grensesnitt som gjør at flere programmer/datamaskiner kan kommunisere med hverandre. Informasjon som et firma har, kan hentes ut for å oppdatere andre systemer. Vi i Matinfo har laget et API hvor data om alle produktene som er registrert i databasen kan hentes opp og berikes egne systemer. Det er gull verd når du skal beregne menyer. 
 

Prisoversikt for Matinfo API:

  • Etableringsgebyr kr 3 000,-
  • Abonnementsavgift kr 1 000,- per måned

Kontaktinformasjon

Amalie Nerby
Key Account Manager

E-post: amalie@matinfo.no
Mobil: 41386546