MSC-merket fisk

Torskerygg med skinn 5kg - MSC

5 kg - ca 31x140-185 g

Torskerygg med skinn er en nydelig ryggfilet. Håndfiletert i perfekt porsjonsstørrelse. Skinnet er beholdt på, for at du enkelt kan bevare både smak og saftighet ved tilberedning.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 96012182
EPD-nummer: 5123237
GTIN: 07310500173764

INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS

PRODUSENT: Findus Norge AS

VAREMERKE: Findus

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

272 produkter i databasen

Ingredienser

TORSKRYGG* med skinn (Gadus morhua).
*Fiskad/Fisket i Barentshavet, Norskehavet samt flere fangstområder i Nordøst Atlanteren, med tråler eller line.
Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein.

*Dette produktet kommer fra et fiskeri som er sertifisert etter MSCs standard for et godt forvaltet og bærekraftig fiskeri. www.msc.org/no

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 315 kJ/ 75 kcal
Fett 0,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 17,00 g
Salt 0,25 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Kina
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 96012182
EPD-nummer 5123237
GTIN 07310500173764
GTIN2 07310500173771
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 390 dager

Tilberedning

Pannestekes Tin torskefileten på kjøl, gjerne over natten. Stek fileten med skinnsiden ned og stek videre i stekeovn til en kjernetemperatur på 55°C.
Trekkes Trekkes - fra dypfryst tilstand. Under lokk i konveksjonsovn, uten lokk i komiovn. Varmebehandling gjelder i full ovn.