RØSTI, HJEMMELAGET TYPE

HOFF Røsti hjemmelaget type er laget slik sveitserne er vant til å spise den. .HOFF Røsti har god potetsmak med et lite innslag av løk og krydder. Lekkert og velsmakende

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 20000
EPD-nummer: 4402491
GTIN: 07044713200008

PRODUSENT: HOFF SA

VAREMERKE: HOFF

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 611 31 100
post@hoff.no
www.hoff.no

84 produkter i databasen

Ingredienser

Poteter, potetflakes, solsikkeolje, løk, risstivelse, salt, hvetestivelse, skummetmelkpulver, fortykingsmiddel: (guarkjernemel), pepper, dekstrose, farge: (kurkumin), og antioksidant: (natriumsulfitt).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 850 kJ/ 203 kcal
Fett 10,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,00 g
Karbohydrat 24,20 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 2,20 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frukt og grønnsaker, nøtter og frø
Varenummer 20000
EPD-nummer 4402491
GTIN 07044713200008
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager

Tilberedning

Stekes Stekes i kombidamper ved 220°C i ca. 20 min., eller i stekeovn med varmluft ved 220°C i ca. 20-25 min.
Friteres Friteres ved 175°C i 3-5 min, til de er gyllenbrune. Ved bruk av frityr, anbefaler vi å riste kurven litt før den plasseres i frityren, for å unngå ”bøss” i oljen.