HERMETISKE SMÅ SELSKAPSPOTETER

6300 GRM

HOFF Hermetiske Små Selskapspoteter er ferdig skrelte og kokte poteter. Potetene er lett å porsjonere kan tilberedes på en-to-tre og du unngår svinn. Kvaliteten er jevn hele året og potetene tåler “juling”. De små selskapspotetene kan enkelt brukes til pommes parisienne, persillepotet, dillpotet, timianpotet, provencepotet, hasselbackpotet, pommes anglaise, pommes maïtre d`hotel, smørdampet poteter - og en hel rekke andre retter. Kun fantasien setter begrensninger!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 00003012
EPD-nummer: 584169
GTIN: 07044710030127

PRODUSENT: HOFF SA

VAREMERKE: HOFF

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 611 31 100
post@hoff.no
www.hoff.no

84 produkter i databasen

Ingredienser

Poteter, salt, stabilisator (kalsiumklorid) og antioksidanter (askorbinsyre og natriumsulfitt)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 334 kJ/ 80 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 18,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 1,80 g
Salt 0,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Lagringsstabile grønnsaker
Varenummer 00003012
EPD-nummer 584169
GTIN 07044710030127
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min 10 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 760 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager

Tilberedning

Dampes Tilberedning i komfyr: Potetene dampes til vannet er borte. Bruk grunn kjele, slik at potetene kan vendes godt. Tilberedning i kombidamper: Potetene legges i bakk med smør, vann og salt. La de stå ved 250oC i ca. 10 min. Tilberedning i mikrobølgeovn: En porsjon poteter - ca. 150 g - legges på en skål med 3 ss vann, 1 teskje smør og 1 teskje dill/persille. Dekk skålen, og varm 90 - 120 sekunder i ovnen (tilpasses egen ovn). La skålen stå og hvile noen minutter før servering.