1/1 GASTRONORM PIZZA MED KJØTT

1420,00 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2550
EPD-nummer: 696997
GTIN: 07056950012559

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

132 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, durum av HVETE, vann, gjær, salt, vegetabilsk fett og olje av raps, emulgator (E472e), surhetsregulerende (E330), aroma. Mozzarella (pasteurisert MELK, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), melkesyrekultur), potetmel (antiklumpemiddel, maks 5%)), konserveringsmiddel (E251), tomatsaus (tomater, tomatpure, krydder) Tacokjøtt: Norsk storfekjøtt 76%, vann, tacokrydder, SOYA protein, fortykningsmiddel E1442, antioksidant E330,E551, potetstivelse. Toppet med paprika, mais og rå løk

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 825 kJ/ 197 kcal
Fett 6,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,40 g
Karbohydrat 25,30 g
hvorav
- Sukkerarter 3,40 g
Protein 9,50 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 2550
EPD-nummer 696997
GTIN 07056950012559
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 300 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 100 dager