Italiensk halvstekt pizzabunn 29cm m/saus

9kg

En smakfull, genuin, enkel og økonomisk 29 cm italienskprodusert, tynn pizzabunn med saus. Den er halvstekt i steinovn, noe som gir rask tilberedelsestid. Topp med det du ønsker. Våre italienskproduserte pizzabunner er laget etter de tradisjonelle oppskrifter som kjennetegner en ekte italiensk pizzabunn. Våre italienskebunner er derfor stekt i en ekte stenovn - noe som også merkes på både smak og utseende. Leveres med en frisk og velsmakende pizzasaus.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1310
EPD-nummer: 5020698
GTIN: 07056950113102

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

132 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, tomatpure, tomatpulp, salt, gjær, solsikkeolje, olivenolje, sukker, maltet HVETE, oregano. 

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 883 kJ/ 211 kcal
Fett 2,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 40,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,90 g
Protein 6,00 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1310
EPD-nummer 5020698
GTIN 07056950113102
GTIN2
GTIN3

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -24 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stekes i pizzaovn for best resultat.