Hopp til hovedinnhold

Følg lovverket på en enkel måte

Vi gjør det enkelt å dele informasjon om mat- og drikkeprodukter. Produkter utvikles og endrer innhold, samtidig kommer nye lovverk og forskrifter innen mat og drikke. Det kan blant annet føre til at en eller flere av dine retter må oppdateres og merkes på ny med blant annet ingredienser, allergener og næringsinnhold. Derfor er det lurt å benytte seg av matinfo.no. 

foto saus som helles over en middagsrett

Matinfo API

Med Matinfo API opprettholder du kontroll når et produkt i en av dine retter endrer innhold. Du får melding når endringene skjer, slik at du kan oppdatere dine oppskrifter. Da kan både du og dine gjester være sikre på at maten er trygg å spise.

"Vi har produktinformasjon fra vårt storhusholdningssortiment i Matinfo slik at alle kunder har lik og gratis tilgang til våre data. For oss er det også en fordel at kostplanleggingsprogram enkelt kan hente nødvendige data fra Matinfo."

Baard Overgaard Hansen, Digital Manager i Findus Foodservice

Andre fordeler ved å legge 
produktinformasjon inn i Matinfo

All produktinformasjon som finnes på Matinfo.no, er tilrettelagt for at produsenter som informasjonseiere skal kunne imøtekomme alle krav fra Mattilsynet. Det betyr at serveringssteder nå er enda mer avhengig av god informasjon om produktene de kjøper inn. Som leverandør eller produsent kan du slik sikre at dine kunder serverer mat til alle sine gjester på en trygg måte.

foto tre kokker som jobber på kjøkken, en bruker ipad