Hopp til hovedinnhold

Matinformasjon satt i system

Matinfo gir grundig informasjon om mat- og drikkeprodukters innhold, egenskaper, opphav og mer – fra produsentene selv. Det gjør dere trygg på hva dere serverer – og gjestene trygge på hva de har i seg. Alt er dessuten bare ett søk unna – og likevel kan det bli enda enklere; Matinfo er en del av Millum, og som Millum innkjøpskunde kan dere få informasjonen integrert i innkjøpssystemene deres. Dere kan også få direkte tilgang til informasjonen og bruke den slik dere ønsker i deres eget tjenestetilbud.

Om Matinfo

Matinfo.no er nettstedet for deg som jobber i storhusholdningsbransjen; en frittstående produktdatabase som leverer informasjon fra mat- og drikkeprodusenter til alle de som ønsker det, inkludert vår eier Millum. Databasen ble til i 2011 da kundene etterspurte en nøytral kanal for å innhente informasjon om produkters allergener, ingredienser, næringsinnhold og mer. Løsningen ble videreutviklet da allergenmerking ble lovpålagt i Matinformasjonsforskriften i 2014.

Det er gratis å laste ned produktark som PDF. Databasen er også koblet opp mot mange av serveringsbransjens innkjøpsportaler og nettressurser, og brukes ofte som anbudsgrunnlag. Som leverandør kan du dermed sikre at dine kunder serverer mat til alle gjester på en trygg måte.

Derfor bør alle i storhusholdningsbransjen bruke Matinfo til alt rundt matmerking:

Group 36

Informasjon om over 21 900 produkter fra 450 leverandører og produsenter.

Group 35

Automatisk håndtering av produktinformasjon begrenser tidsbruk og mulighet for feil for alle parter.

matskaal

Ideelt for merking av sammensatte retter; 367 400 ingredienser i over 53 500 oppskrifter i Millum Procurement har kobling til Matinfo.

brukere

20 000 daglige brukere fra over 90 grupperinger av innkjøpere i storhusholdning.

paragraf-tynn

Effektiv måte å etterfølge myndighetenes krav på for alle parter.

"Vi har produktinformasjon fra vårt storhusholdningssortiment i Matinfo slik at alle kunder har lik og gratis tilgang til våre data. For oss er det også en fordel at kostplanleggingsprogram enkelt kan hente nødvendige data fra Matinfo."

Baard Overgaard Hansen, Digital Manager Findus Foodservice

Følg forskriften om mat

Er du produsent, leverandør eller importør av mat- eller drikkevarer, har du mange fordeler av å være tilstede i Matinfo med informasjon om dine produkter:

  • En enkel måte å tilby lovpålagt matinformasjon til hele bransjen
  • Kun ett sted å oppdatere
  • Gratis tilgang til informasjon om dine produkter, for alle nåværende og fremtidige kunder
  • Synlighet og søkbarhet på matinfo.no

shutterstock_1496794532.jpg