Hopp til hovedinnhold

Matinfo er aller best for Millum-kunder

Det er mange måter å bruke Matinfo på, og det enkleste er å få tjenesten integrert i Millums innkjøpsportal. Da vil du for eksempel ha informasjonen direkte tilgjengelig når du legger inn ordrer eller setter opp oppskrifter – informasjon som automatisk oppdateres. Slik får du alltid akkurat den typen vare du skal ha – med minimal bruk av tid og ressurser.

Millum Trade

- en ferdig løsning for nettbutikk

Har du enda ikke avtale med en av Millums kjøpekunder, kan du likevel benytte deg av Millum Trade; vår handelsløsning for dine kunder som ikke har en innkjøpsportal. Du kan tilby varene fra en felles katalog med felles utvalg og priser, eller lage avtaler om sortiment og pris med enkeltkunder.

Alle ordrer går inn i samme automatiserte løp som du vil lære å kjenne når du blir påkoblet Millum Commerce etter å ha fått en avtale med en av våre innkjøpskunder. 

Har du allerede en avtale med Millums innkjøpskunder, så kan du som leverandør lett koblet deg opp til Millums andre løsninger. Fordi katalogen din allerede ligger der, er det enkelt å sette opp en handelsportal for hele kundeporteføljen, inkludert de av dine kunder som ikke har egen innkjøpsportal. 

«Millum Trade har vesentlig forenklet hverdagen vår, kunden finner all informasjon samt næringsinnhold og allergener siden vi er linket opp mot Matinfo. Traden brukes som en ordrefanger, da vi er ute og selger hos kundene.»

Magnus Brun, daglig leder H.A Brun

Millum Commerce

- leverandørportalen for deg med avtale med en eller flere av Millums innkjøpskunder.

En nettbasert leverandørportal som samler alle dine varer og kataloger på ett sted. Det gir deg ett tilkoblingspunkt for å gjøre handel mot mange av dine kunder og deres innkjøpssystemer. Millum Commerce kan være det ene integrasjonspunktet du trenger for automatisk motta alle handelsmeldinger fra dine kunder, der hvor du enkelt henter ut salgsrapporter, eller oppdaterer din varekatalog med miljømerking eller riktig bilde.

«Å ha menybanken er en befrielse i hverdagen. Jeg er helt avhenging av den for å komme igjennom arbeidsdagene. »

Karim Bouhadoun, kjøkkensjef Eurest