Hopp til hovedinnhold

Matinfo – ett sted for dine produkter

Det er enkelt å søke etter informasjon om mat- og drikkeprodukter på matinfo.no. På samme måte er det enkelt å legge inn og oppdatere informasjon for deg som leverandør, importør eller produsent - du trenger kun ett sted å fremme egne produkter til både potensielle og eksisterende kunder.

Av: Sofie Vatle 14.03.2023 14:15

iStock-1408797954-vareliste

Matinfo gir kontroll over dine produkter

Som leverandør av produkter til storhusholdningsbransjen kan det bli mange ulike flater å dele produktinformasjonen på. Da risikerer du også å operere med ulike versjoner av informasjonen om det samme produktet. Det kan bli uoversiktlig for både deg og for kundene.  

Ett sted for produktoppdatering

Ved å samle alle produkter i ett system, matinfo.no, har du ett sted å vise dine produkter. Det er kostnadseffektivt, selgende, trygt - og samtidig den enkleste måten å gi og få lovpålagt informasjon på. Serveringssteder er avhengig av god og sikker informasjon om produktene de kjøper inn. Ved å samle produktinformasjonen sikrer du samtidig at dine kunder serverer mat til alle sine gjester på en trygg måte med korrekt ingrediensinformasjon.

Få data fra Matinfo integrert i eget system

Fordi Matinfo er en del av innkjøpssystemet Millum Procurement, har brukere av Millum all produktinformasjon direkte tilgjengelig når de legger inn ordrer og lager oppskrifter. Slik blir også sammensatte retter riktig merket. For de som ikke har tilgang til en innkjøpsløsning som Millum Procurement, kan man enkelt abonnere på Matinfo API og implementere informasjonen inn i egne systemer. Derfor er riktig produktinformasjon viktig i alle ledd.